geld verdienen voor je club!

Eenmaal gedownload op je smartphone ontvang je met de SO! Sport App elke keer als je op de club bent één advertentie. Zodra je die bekijkt, rinkelt de kassa van de club. En deel je de advertentie met vrienden, verdien je nóg meer! Je club sponsoren was nog nooit zo simpel.

appstore playstore

Super simpel en gratis!

SO! Sport is gratis voor zowel club als gebruiker. Samen met de gemeente leggen wij ons netwerk aan op sportlocaties. Het enige dat clubleden, bezoekers en supporters hoeven te doen is de app te installeren. Is jouw gemeente nog niet aangesloten, dan biedt onze starterskit uitkomst.
Vraag starterskit aan
2-telefoonsv2

icon_HowDoesItWork

Zo werkt het!

Onze app communiceert met speciale technologie op sportlocaties, beacons genaamd. Kom je op een aangesloten locatie en je telefoon staat aan, dan krijg je een persoonlijke, grappige of handige advertentie te zien. Bekijk je die, dan krijgt jouw club een bijdrage, ongeacht bij welke sportlocatie je bent.

icon_Join

Doe mee!

Je club selecteert een spaardoel (nieuwe ballen, kleedkamers, etc.) en jij helpt ze met dat doel. Niet met sponsorlopen, collectes of lege flessen verzamelen, maar door 2 seconden te kijken naar een advertentie (7 voor een video) op je smartphone. Deel je die advertentie op Facebook of Twitter, dan rinkelt de kassa van de club nog eens!

icon_Everybody

Voor wie?

Iedereen met een iOS of Android-smartphone kan de SO! Sport-app downloaden. Je moet wel 13 jaar of ouder zijn. SO! Sport is inmiddels landelijk op honderden sportlocaties actief, zo kun je tijdens je training, thuis wedstrijd maar ook als je uitspeelt makkelijk voor je club sparen.

AL HONDERDEN SO! SPORT LOCATIES!

Speel je thuis bij je eigen club, uit bij de tegenstander, mee als supporter of gewoon eens relaxen bij het zwembad? Je kunt nu al sparen op honderden aangesloten sportlocaties verspreid over heel Nederland.

HET GROOTSTE SOCIALE RECLAME NETWERK VAN NEDERLAND

Met 3 tot 5000 reclame boodschappen per dag is reclame in onze samenleving niet meer weg te denken, maar met SO! Sport kunnen we samen wel zorgen dat reclame iets bijdraagt aan onze favorite sportclub.

SAMEN SPORTEN, SAMEN SPAREN

Sporten doen we samen, als team, met je coach en de supporters en vrijwilligers die ons aanmoedigen om onze doelen te behalen. Met SO! Sport sparen we samen voor doelen waar we allemaal wat aan hebben.

map-solocaties
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons binnen 2 weken de volledig GRATIS starterskit.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt door SO! Sport Nederland BV en niet verstrekt aan derden.