SO! Sport | Prijzenregelement

Prijzenreglement bij downloads van de SO! Sport App

 1. Dit reglement is van toepassing op de lancering van de SO! Sport App en de prijzen die verloot worden aan consumenten.
 2. Deelname aan de prijzenverloting is mogelijk voor personen van 13 jaar en ouder. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van alle bij de totstandkoming van deze actie betrokken partijen.
 3. De actie is verlengd tot 1 maart 2017.
 4. Deelnemers die meespelen vanuit het buitenland kunnen geen aanspraak maken op de genoemde prijzen.
 5. Deelname vindt plaats op de volgende wijze: de deelnemer download de app, vult zijn of haar mailadres in tijdens de aanmelding van de app, bekijkt het welkomstbericht van SO! Sport Nederland BV en maakt hiermee kans op prijzen uit het prijzenpakket.
 6. Iedere deelnemer kan eenmaal meedoen aan de verkiezing en maakt daarmee kans op één van de prijzen uit het prijzenpakket.
 7. In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behoudt SO! Sport Nederland BV het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het uitkeren van prijzen over te gaan of het recht op een prijs te laten vervallen zonder opgaaf van reden.
 8. De afzonderlijke prijzen* die op basis van deze actie worden verloot bestaan uit:
  • 1x TomTom Multi-Sport Cardio GPS Sporthorloge t.w.v. €229,-
  • 1x Nike Air Zoom Pegasus 32 hardloopschoenen t.w.v. €110,-
  • 10x Bol.com cadeaubon t.w.v. €20,-

Het prijzenpakket heeft een totale waarde van: €439-.

* Indien de bovenstaande prijzen op het moment van de aanschaf niet meer verkrijgbaar zijn, dan ontvangt de prijswinnaar een vergelijkbaar product.
* De afzonderlijke kosten én de totale kosten van bovenstaande prijzen blijven onder het bedrag waarover kansspelbelasting betaald dient te worden.

 1. Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, heeft SO! Sport Nederland BV het recht de deelnemer van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
 2. Het aanwijzen van de winnaars op basis van een eerlijke loting geschiedt in de eerste week van respectievelijk mei, augustus en december 2016.
 3. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten. De winnaars ontvangen binnen vier weken na de loting een persoonlijk bericht.
 4. Prijswinnaars worden per e-mail individueel geïnformeerd over de gewonnen prijs.
 5. Prijswinnaars hebben vier weken de tijd om te reageren op het ontvangen bericht. Indien niet binnen de gestelde tijd wordt gereageerd middels een reply e-mail, vervalt het recht op de prijs.
 6. In de e-mail die een prijswinnaar ontvangt, wordt toestemming gevraagd om zijn/haar naam en/of woonplaats op de winnaarspagina te vermelden. Indien geen expliciete toestemming wordt gegeven in de reply e-mail zoals hierboven genoemd, wordt de prijswinnaar vermeld als “anoniem” of in het geheel niet vermeld.
 7. SO! Sport Nederland BV behoudt zich het recht voor om de gewonnen prijs te vervangen door een vergelijkbare prijs (indien er sprake is van een foutieve levering, defect of ontvreemding, etc.).
 8. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist SO! Sport Nederland BV
 9. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.
 10. Deze actie wordt in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door SO! Sport Nederland BV. Klachten over deze actie kunnen worden gericht aan Nederland BV, Overschiestraat 176 te Amsterdam of via e-mailadres [email protected].